luni, 28 ianuarie 2013

"Voi ati vrut sa conduceti Romania?"

Daca nu actionam continuu, pentru apararea si consolidarea libertatii si a democratiei noastre ,uitand sa ne asiguram viitorul, cu demnitatea si identitatea necesara revenirii Romaniei, la forma de guvernamant traditonala a romanilor, - Monarhia Constitutionala - si, odata cu ea, la pace sociala si incredere in noi insine, atunci realitatea umilitoare din trecutul nostru comunist, a dialogului injositor, dintre ofiterul magistrat Aurel Munteanu si raspunsul demn al detinutului politc printul Alexandru Ghica, este posibil sa se repete si in viata noastra si a copiilor nostri.
Ofiterul magistrat: “Intrati in celula! Uitati-va la voi si va vedeti cum aratati, si voi ati vrut sa conduceti Romania ! Vedeti-va halul in care ati ajuns ! Cereti-va iertare pana se mai gasesc dintre cei dispusi sa vi-o acorde ! De azi inainte voi avea grija ca Aiudul sa fie inchisoare, nu pension !”
Detinutul politic:”Sunt Alexandru Ghica...”
Ofiterul magistrat:” Ai fost!, acum esti un numar !
Detinutul politic:” Si voi ramane Alexandru Ghica, domnule maior Munteanu ! Am de spus ca in istorie, batjocura si umilirea unui popor se intoarce impotriva celui care o porunceste si a celor care o exercita “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu